Billetbestilling: 39 65 33 50

Mere om kunstneren

hdkristoffersen

Om mig selv kan jeg fortælle følgende:

Jeg er autodidakt kunstner og beskæftiger mig primært med maleriet - oliemalerier, akrylmalerier og "mixed media", hvor jeg bruger egne fotografier indlagt i maleriet. Gennem hele livet har jeg udtrykt mig kunstnerisk med mine hænder, indtil jeg i 2005 fik et særligt øje for maleriet, der er kommet for at blive. Udtryksmæssigt og kunstnerisk spænder mine malerier bredt.

Gennem 13 år har jeg deltaget i årlige malerkurser og oplevelser i Sydafrika, Namibia, Zambia, Botswana og nu senest Sicilien. De dejlige og varme farver i Afrika er en fantastisk inspirationskilde, og afspejler sig tydeligt i min maleproces og det færdige resultat. Mine mange fotografier derfra, har nu også fundet vej til mine "mixed media" malerier.

Den intuitive og spirituelle malestil ligger mig også meget nær. Her finder jeg det frem, som maleriet i nuet meddeler mig. Naturen er vidunderlig og finder også jævnligt vej til lærredet. Skønne italienske og toscanske motiver er bl.a. blevet foreviget i malerier.

Jeg er fritidskunstner, opvokset i Kulhuse - spidsen af Hornsherred - nær skov og strand. Til daglig arbejder jeg som advokatsekretær.

Hanne-Dorte Kristoffersen

Mobil: 6168 2467
E-mail: hdkristoffersen@gmail.com
Hjemmeside