Billetbestilling: 39 65 33 50

GKV Særforestilling


Køb billet


Invitation årets 1. gratis Særforestilling for Gentofte Kinos mange Venner

Elleve år efter den store succes med den Oscarnominerede “En Dag Uden Krig”, har Christian Carion skabt endnu et gribende drama, denne gang baseret på sin egen families skæbne. Dette smukke og vedkommende Anden Verdenskrigs drama, er den fjerde spillefilm fra Christian Carion. Dengang i Maj er baseret på Carions mors beretninger om det franske Exodus, hvor mange millioner blev drevet på flugt. Filmen er et klassisk, relevant og rørende drama om mennesker på flugt og om en fars søgen efter sin søn. Og der er ikke et øje tørt, når først de smukke billeder ledsages af den medrivende Césarnominerede musik, som er skrevet af Oscar-belønnede Ennio Morricone.

Handlingen

Maj 1940. Frankrig invaderes af tyske tropper. Beboerne i en lille nordfransk landsby tvinges på flugt som millioner af andre, i håbet om at finde et sikkert sted ved kysten.
Byens borgmester Paul forsøger sammen med sin kone Mado at holde humøret oppe med musik og god mad.
Den unge lærerinde Suzanne tager sig af en lille dreng Max, der er blevet væk fra sin far, Hans, da han blev arresteret af tyskerne.
Da Hans bliver løssluppet og vender tilbage til byen, er beboerne draget på flugt.
Han møder den skotske officer, Percy, som har mistet alle sine folk. Sammen drager de ud for at finde Hans’ søn og Percy skal finde tilbage til England.
 

Tilmelding til ”Den gang i maj” søndag den 26. marts kl. 10:45 i Gentofte Kino

For at sikre jer/dig billetter beder vi om, at I benytter biografens tilmeldingssystem. Det fungerer ved at klikke på ”Køb billet”, hvorefter I får mulighed for at vælge 1 eller 2 billetter, samt hvor i salen, I vil sidde. I skal oplyse navn efterfulgt af jeres medlemsnummer, adresse m.v. Herefter kan I printe billetterne ud.
Der kan IKKE bestilles billetter telefonisk, via mail eller ved henvendelse i biografens billetkontor.
 
 
 
 Måske er du/I allerede medlem af venneforeningen Gentofte Kinos Venner? Men hvis ikke, tillader vi os at gøre opmærksom på foreningen, der har til formål at støtte bevarelsen af Gentofte Kino, som vi kender den – og samtidig tilbyde vore medlemmer både økonomiske fordele og særlige filmoplevelser I form af 2 gratis særforestillinger.       
 
Kontingentet er 600 kr. – og vil give billetter og særforestillinger for jer til en værdi af 740 kr. Så det kan faktisk ikke betale sig, ikke at være medlem!
For kontingentet på 600 kr. vil I nemlig modtage 4 fribilletter til en værdi af 340 kr. samt invitation til 2 Særforestillinger, hver gang for mindst 2 personer, til en værdi af mindst 400 kr. I alt altså 740 kr.!
 
Sådan bliver du/I medlem
2) Så mailer vi et medlemsnummer, som vi beder dig/jer bruge ved
3) indbetalingen af kontingentet på Gentofte Kinos Venners konto i Nordea, Charlottenlund Afdeling reg.nr. 2135 kontonummer 6274 404 238.