1-årsjubilæum til 25 kr.- Oppenheimer i 70mm

Filmklassikere

For et år siden blev Oppenheimer i 70mm den største succes i Gentofte nogensinde! Vi fejrer med jubilæumsvisning med billetter til kun 25 kr. 

Christopher Nolans episke atomfortælling Oppenheimer, der vandt 7 Oscar-priser, er tilbage i Gentofte Kino i spektakulær 70mm.

Cillian Murphy har hovedrollen som den amerikanske forsker J. Robert Oppenheimer, der spillede en skæbnesvanger rolle i udviklingen af atombomben. Med flere store stjerner som Emily Blunt, Florence Pugh, Matt Damon, Kenneth Branagh, Josh Hartnett, Rami Malek og Robert Downey Jr.Filmen er baseret på den Pulitzer-prisvindende bog “American Prometheus: The Triumph and Tragedy og J. Robert Oppenheimer” af Kai Bird og Martin J. Sherwin. Christopher Nolan, der er kendt for fantastiske film som Memento, Inception, Dunkirk, The Dark Knight, Interstellar og Tenet, benytter sig af det helt store analoge 70mm-format, når han skal lave sine konceptuelt fængende storfilm. Oppenheimer udnytter filmformatets visuelle potentiale til fulde. Vi kan med spritnyt lærred og nye højttalere gøre den banebrydende 70mm-oplevelse om muligt endnu bedre.
Det er ikke kun filmelskere, der får noget ud af at se film i 70mm – det giver en bedre filmoplevelse for alle.

Der vil være en pause i filmen, hvor der er mulighed for at købe forfriskninger.

Det finder sted:

Lørdag d. 20. juli kl. 19.00: