Forpremiere CROODS 2: En ny tid

Forpremiere

Glæd dig til årets sjoveste animationsfilm, når Gentofte Kino inviterer til 2 x forpremiere på CROODS 2: En ny tid. Alle børn får gratis popcorn og aktivitetsark til filmen*. 

Tag med på eventyr, når familien Croods er tilbage på det store lærred! CROODS 2: En ny tid byder på et gensyn med alle de kendte karakterer men vi møder også helt nye venner.

Gentofte Kino inviterer til 2 x forpremiere på filmen og serverer gratis popcorn til alle børn*. Til de første 200 er der også sjove aktivitetsark med motiver fra filmen. 

Filmen vises med dansk tale og er for børn fra 7 år. 

Om filmen: 
Familien Croods har overlevet alskens farer og katastrofer: fra livsfarlige, forhistoriske dyr og deres datters forelskelse i en ny kæreste. Men nu står de over for en helt ny udfordring, der vil ryste dem i deres grundvold og få dem til at genoverveje alt, hvad de har troet på: en anden familie.

Familien Croods skal finde et nyt sted at leve, og derfor må verdens første forhistoriske familie begive sig ud i verden på jagt efter et mere sikkert sted at bo. Da de finder et idyllisk, indhegnet paradis, der opfylder alle deres behov, tror de, at alle deres problemer er løst … bortset fra én ting.

Der bor nemlig allerede en anden familie: Bedrested (med tryg på “bedre”), som – med deres overdådige træhus, fantastiske opfindelser og kunstvandede marker med friske råvarer – er et par trin over familien Croods på den evolutionære stige.

Familien Croods bliver verdens første overnattende gæster, men der går dog ikke lang tid, før der opstår spændinger, som hurtigt når kogepunktet. Netop som det ser allerværst ud, står de to familier over for en ny trussel, som sender dem ud på et eventyr uden for deres nye hjems trygge rammer. Et eventyr, som tvinger dem til at omfavne hinandens forskelle, finde styrke hos hinanden og skabe en fremtid sammen.

*Børnestørrelse popcorn

Det finder sted:

Lørdag 28. november 14:00
Søndag 29. november 14:00