Gense The Sound of Music i biografen

Tidligere særarrangementer, Verdens Bedste Film

Arrangementet er desværre aflyst som følge af de nyeste restriktioner i forbindelse med Covid-19.

Glæd dig til en gensyn med The Sound of Music, som vi nu viser på det store lærred. 

Mange genser filmklassikeren The Sound of Music i juledagene, og filmen er for mange derfor forbundet med julehygge og dejlige traditioner. Nu kan I tage hele familien med i biografen, hvor Gentofte Kino viser filmmusicalen med alle de kendte sange. 

The Sound of Music er filmmusical-klassikeren over dem alle. Ikke mindst takket være Julie Andrews og Christopher Plummers virkningsfulde spil, et bundt uforglemmelige sange og så et forbavsende usentimentalt manuskript. Historien (som er baseret på virkelige begivenheder) om nonnen, der bliver guvernante for syv børn af en patriarkalsk enkemand og oplever kærlighed i krigens skygge, har fanget publikum igennem siden 1965.

The Sound of Music er en film, hvor musik og livskraft er uløseligt forbundet, og så er den spækket med sange, alle kender: “Do-Re-Mi”, “Sixteen Going on Seventeen”, “So Long, Farewell”, “Edelweiss”, “My Favorite Things” og mange flere.

Musicalen modtog fem Oscars i 1966, for bl.a. Bedste Film og Bedste Instruktion. The Sound of Music er en sand klassiker, og vi glæder os til at gense filmen lige inden jul. 

Det finder sted:

Søndag 20. december 16:00