Golden Days 2021: Cleopatra

Kultur, Nyhed

Gentofte Kino fejrer åbningen af festivalen Golden Days 2021 om Antikken med storfilmen Cleopatra med Elizabeth Taylor i hovedrollen

Fredag den 3. september 2021 inviterer Gentofte Kino til Golden Days med storfilmen Cleopatra med Elizabeth Taylor i glansrollen som den egyptiske dronning. Filmen fra 1963 er den episke fortælling om Cleopatra og hendes stormombruste forhold til Julius Cæsar (Rex Harrison) og Marcus Antonius (Richard Burton).

Cleopatra er fortsat en af de dyreste produktioner i filmhistorien, og filmen er omgærdet af både skandale og mystik. Især kærlighedsforholdet mellem Elizabeth Taylor og Richard Burton trak overskrifter. Filmens enorme budget, statister i tusindvis samt de storslåede kostumer har bidraget til dens ikoniske status.

Du kan måske kende billedet fra Gentofte Kinos foyer, hvor den originale danske filmplakat fra 1964 hænger. Vi er ofte blevet spurgt, hvornår Gentofte Kino viser Cleopatra – og nu har du chancen. 

Vi serverer et glas vin, øl eller vand til filmen og fejrer åbningen af Golden Days 2021, hvor temaet denne gang er Antikken. 

Fredag den 3. september kl. 18.00
Billetpris 150 kr. inkl. introduktion og et glas vin