Golden Days 2021: Mig og Afrodite

Kultur

Kom til Golden Days 2021 i Gentofte Kino, når vi viser Woody Allens romantiske komedie Mig og Afrodite (Mighty Aphrodite), hvor et græsk kor indtager en central rolle 

Søndag den 19. september 2021 viser Gentofte Kino den romantiske komedie Mig og Afrodite fra 1995 som en del af festivalen Golden Days, der i 2021 har temaet Antikken.

Gennem hele filmen er handlingen kommenteret af et græsk tragediekor, der ligesom i det antikke græske teater, fungerer som et kommentarspor, der sætter handlingen i perspektiv.

Mig og Afrodite er historien om sportsjournalisten Lenny og hans ambitiøse kone, der adopterer drengen Max. Alt er for en tid lykkeligt, man da ægteskabet begynder at gå skævt, sætter Lenny sig for at finde Max’ biologiske mor. Til hans store forskrækkelse er hun prostitueret, og Lenny gribes af en hellig ild: Han vil redde den faldne kvinde! Det viser sig at være sværere, end han regnede med, og i hans forsøg på at lave hendes liv om, udvikler der sig et særligt forhold mellem de to. 

Filmen introduceres af Mads Bertelsen, som underviser i oldtidskunstskab og som vil gøre os klogere på det græske kor og den antikken græske tragedie.

Arrangementet er en del af festivalen Golden Days, der denne gang har Antikken som tema. 

Søndag den 19. september kl. 20.00
Billetpris 100 kr. inkl. introduktion