Madklubben forpremiere og vinsmagning

Instruktør Barbara Topsøe-Rothenborg var forbi til forpremieren på den nye danske komedie, Madklubben. Vi bød på vinsmagning med lækre italienske vine og Barbara introducerede filmen.

Efterårsferien blev skudt godt i gang, da Gentofte Kino havde forpremiere på den nye danske komediefilm, Madklubben. Sammen drømte vi os til Syditaliens lange, varme aftner med vinsmagning og besøg af filmens instruktør, Barbara Topsøe-Rothenborg, der introducerede filmen.

Barbara Topsøe-Rothenborg fortalte om arbejdet med filmen og optagelserne i Syditalien i samtale med direktør i Gentofte Kino, Sune Thomsen. 

Madklubben får premiere 22. oktober, og i filmen medvirker blandt andre Kirsten Olesen, Kirsten Lehfeldt, Stina Ekblad, Rasmus Botoft, Troels Lybye og Mie Lyhne. 

Om filmen:
Marie, Vanja og Berling har kendt hinanden siden skoletiden. De tre kvinder er i deres livs efterår og slås med hver deres. Efter en turbulent tid hjemme i Danmark beslutter de at tage på madkursus til Syditalien. Rejsen bliver dog ikke helt den tur, de havde regnet med, og de hede sydlandske aftener byder på både flirt, jalousi og sandheder, der pludselig skal på bordet. Midt i virvaret opdager de tre veninder dog, at livet har langt mere at byde på, og at det aldrig er for sent. 

Se Madklubben i Gentofte Kino fra den 22. oktober 2020.