Covid-19

Vi følger myndighedernes anvisninger for at skabe en tryg biografoplevelse

Opdateret efter nye retningslinjer fra myndighederne pr. 1. august 2021:

I Gentofte Kino følger vi myndighedernes anbefalinger og retningslinjer i forbindelse med Covid-19. 

Du skal være opmærksom på følgende, når du besøger Gentofte Kino:

Der er ikke længere krav om at vise Coronapas, men der er stadig afstandskrav. Gentofte Kino er landets næststørste enkeltsalsbiograf, og vi har nok landets bedste benplads med 2 meter mellem hver række. Derudover er der indført spærrepladser mellem hver bestilling, hvilket betyder, at der er et ledigt sæde mellem hver gruppe biografgæster. 

Opdateret efter nye retningslinjer fra myndighederne pr. 14. juni 2021:

I Gentofte Kino følger vi myndighedernes anbefalinger og retningslinjer i forbindelse med Covid-19. 

Derfor skal du være opmærksom på følgende, når du besøger Gentofte Kino:

Ved ankomst til biografen skal du vise gyldigt coronapas, der dokumenterer, at du enten er testet negativ inden for de seneste 72 timer, er færdigvaccineret eller har været smittet med Covid-19 indenfor de seneste 14-180 dage. Hvis du er påbegyndt dit vaccinationsforløb, kan det første vaccinestik mod COVID-19 anvendes som gyldigt coronapas fra 14 dage efter første vaccination og indtil 42 dage efter første vaccination.

Gentofte Kino er landets næststørste enkeltsalsbiograf, og vi har nok landets bedste benplads med 2 meter mellem hver række. Derudover er der indført spærrepladser mellem hver bestilling, hvilket betyder, at der er et ledigt sæde mellem hver gruppe biografgæster. 

 

Opdateret efter nye retningslinjer fra myndighederne pr. 29. oktober 2020:

Ifølge de nye restriktioner og anbefalinger er biografen stadig godkendt til 94 personer i vores foyer og op til 260 personer i salen. Det skyldes, at vi indgår i det, der kaldes partnersektorskaber, hvorfor man altså godt må være flere end de ellers tilladte 10 personer.

Vi passer fortsat på alle vores gæster – og vi har jo set, at I lige såvel passer godt på hinanden.

Pr. 29. oktober 2020 skal alle bære mundbind eller visir i Gentofte Kino, når du ikke sidder i vores foyer eller i salen. Ligesom du kender fra restauranter og cafeer, skal du bære mundbind, når du bevæger dig rundt i biografen, men du kan tage det af, når du sidder i biografsædet – og altså nyde filmen, popcorn og slik uden mundbind.

Vi har opsat håndsprit, ændret på flowet i vores foyer, lavet afskærmninger og indført ekstra rengøring af kontaktpunkter. Når vi lægger program, tager vi ekstra hensyn, således at vores gæster i højere grad fordeles ud på forskellige tidspunkter.

– Vores billetsystem skaber automatisk plads mellem de billetter du køber, og de andre biografgæsters købte billetter. Det betyder, at grupper vil kunne sidde samlet, med afstand til andre gæster.

– Sædekapaciteten i salene er begrænset og følger de gældende vejledninger fra myndighederne.

– Hertil har vi Danmarks bedst benplads, så der er god afstand mellem rækkerne.

– Alle gæster bedes benytte spritstanderen ved indgangen, inden I går ind i foyeren.

– Vi opfordrer jer til at bruge betalingskort hvis i skal handle i vores kiosk.

– Og så beder vi jer bruge biografsalens udgang når filmen er slut, så vi bedre kan styre flowet af gæster hos os i vores foyer.