Opera

Gentofte Kino viser jævnligt opera søndag formiddag

Det er operaer for enhver smag – altid fra én af Europas store operascener og altid med de største stjerner.

Priser:
Pris pr. forestilling kr. 175,-
Ved køb af ordinære rabatbilletter, kan du spare op til 15 ,-

Programmet for sæsonen 2021/22 er lige på trapperne, og vi offentliggør det samlede program hurtigst mulig. 

Alle forestillinger vises kl. 10:00

OperaKino-sæsonen 2010/21 blev desværre kortere, end vi havde håbet, men Gentofte Kino nåede at vise nogle af de største operaer på biografens store lærred. 

20. september 2020
ORFEUS og EURYDIKE 
La Scala opsætter her for første gang nogensinde Glucks opera i sin fulde franske version fra 1774, produceret til Covent Garden af instruktøren John Fulljames og koreografen Hofesh Shechteri. I denne version indtager orkesteret bogstaveligt talt en central rolle. Verdensstjernen Juan Diego Flórez vender tilbage til La Scala for at kaste glans over denne unikke opsætning. Med Christiane Karg og Fatma Said – begge uddannet på La Scala-akademiet – opføres denne overdådige produktion under den musikalske ledelse af Maestro Michele Mariotti.

1. november 2020
LA TRAVIATA 
Fra Salzburg festivalen 2005 kommer denne flotte udgave af verdens mest spillede og elskede opera af Verdi, der byder på de største stjerner i form af Anna Netrebko, Roland Villazón og Thomas Hampton. La Traviata følger handlingen i Alexander Dumas den Yngres roman Kameliadamen, og handler om den prostituerede Violetta, som forelsker sig i Alfredo og ønsker at skabe sig en ny tilværelse med ham. Men det vil ødelægge Alfredos familie, og alt ender tragisk. Den enkle scenografi med det kæmpestore ur, der symbolsk tæller tiden for den mærkede kvinde, forstærker den lurende tristesse.

22. november 2020
MANON
Manon er Massenets mest populære og bedst kendte opera. Operaen fra 1884 havde “hurtigt erobret verdens scener,” og den har siden holdt sig på repertoiret. Manon illustrerer charmen og vitaliteten i musikken, her tilpasset kulturen i den parisiske Belle Époque. Det er her med den unge fremadstormende sopran Pretty Yende i rollen som Manon, kvinden der er splittet mellem ønsket om rigdom og kærlighed. Hun har følgeskab af Ludovic Tézier og Roberto Tagliavini. Instruktøren Vincent Huguet fokuserer i sin iscenesættelse med kras realisme på brutaliteten i historien.

 

Tilmeld dig vores særlige opera-nyhedsbrev nedenfor.