Erhverv

Gentofte Kino danner en fantastisk ramme om særarrangementer. Billede og lyd er i topklasse med digital projektion og avanceret 7-kanals Dolby Surround lyd.

Lej salen til kundearrangementer, seminarer, konferencer, workshops, salgsmøder, personalearrangementer eller events. Salen er udstyret med scene, trådløse mikrofoner og mulighed for at afvikle professionelle præsentationer på lærredet. Der er også mulighed for at afvikle livemusik fra scenen. Salen er udstyret med sit eget Hornung og Møller Flygel.

Gentofte Kino har kun én sal, så lejer man salen til et arrangement, har man både foyer og sal for sig selv. Der er ikke andre gæster, der skal se andre film samtidig. Der er naturligvis mulighed for at sammensætte forplejning efter ønske.

Fortæl os, hvad du drømmer om til netop dit firmaarrangement, og vi sammensætter dagen efter jeres ønsker, behov og budget. Kontakt os på mail@gentoftekino.dk og få et uforpligtende tilbud.

Har du brug for at give dit personale eller dine kunder en særlig oplevelse kan vi arrangere forpremiere. Hvor tidligt filmene må vises som forpremiere er forskelligt fra film til film. På mange film kan man holde forpremiere en uge forud for filmens ordinære premieredato, men spørg os endelig, så vil vi glæde os til at undersøge mulighederne til netop dit forpremierearrangement.

Det er også muligt at booke salen til særarrangementer, hvor vi viser ældre film og filmhistoriske klassikere. Ikke alle gamle film er digitaliseret, men kontakt os, hvis du drømmer om at gense en gammel klassiker på det store lærred.

 

Firmabilletter

Det er muligt at købe firmabilletter med rabat, så man kan glæde kunder eller personale. Kontakt os for mere info.

 

Reklamer

I biografen sidder publikum uforstyrret, og derfor er biografreklamer nogle af de reklamer, forbrugerne bedst kan lide. Du har mulighed for at tale direkte til publikum med reklamer i biografen. Hvert år besøges Gentofte Kino af mere end 85.000 mennesker.

Gentofte Kino samarbejder med Dansk Reklame Film. De står for håndtering, booking og eventuel produktion. Kontakt Dansk Reklame Film, hvis du er interesseret i at få din reklame i biografen. 

Publikum venter på dig – så god fornøjelse på det store lærred.

 

Skoler og institutioner

Gentofte Kino samarbejder med Filmcentralen om visning af film for børn og unge. Skoler og institutioner har altid mulighed for at booke biografen til særforestillinger bl.a. igennem ”Med Skolen i Biografen”, men også via direkte forespørgsel på mail@gentoftekino.dk.

Læs mere her.