GIFF-70

GIFF-70

Gentofte International Film Festival 2021

Med støtte fra Det Danske Filminstitut og Carlsberg præsenterer Gentofte Kino Danmarks officielle filmfestival udelukkende med film i det legendariske 70mm filmformat. 

Gentofte International Film Festival GIFF-70 er en årlig tilbagevendende filmfestival, der hylder de store filmskaberes yndlingsformat.

Programmet for 2021 er nu klar, og vi glæder os til at præsenterer: The Hateful Eight, Dunkirk, Out of Africa (Mit Afrika), Joker, Interstellar og The Great Race (Alle tiders race). 

Filmfestivalen udskydes til senere på foråret som følge af den aktuelle nedlukning af biografen i forbindelse med Covid-19 restriktionerne.

Alle, der har købt billetter til festivalen, får automatisk pengene refunderet. 

Hyldest til de store film og filmskabere

Filmfestivalen GIFF-70 er en hyldest til de store film og filmskabere, og kommer i kølvandet på Gentofte Kinos succes med Christopher Nolans storfilm Tenet, som biografen har vist hen over sommeren på ægte 70mm.

Biografdirektør Sune Lind Thomsen overtog Gentofte Kino den 1. marts 2020, og under forårets nedlukning købte han en 70mm-filmfremviser, så biografen kunne vise netop Tenet i mesterinstruktørens yndlingsformat.

Men allerede dengang havde den nye biografdirektør en plan om at etablere en hel festival, hvor både nye og ældre film kan opleves på den mest optimale måde.

The Hateful Eight

Filmfestivalen GIFF-70 åbnes med et brag med Quentin Tarantinos The Hateful Eight. 
Billede: Scanbox

DUNKIRK

Christopher Nolans krigsdrama Dunkirk
Billede: Warner Bros

Billetter til GIFF-70 2021

Ønsker du det ultimative udbytte af filmfestivalen, kan du vælge mellem to pakkeløsninger. Vi tilbyder et GIFF-70 Festival Pass og et GIFF-70 Todd-AO Festival Pass. 

Når du køber Festival Pass, får du automatisk den samme plads i salen til alle forestillinger. På den måde er du sikker på at få lige netop din favoritplads i biografsalen til alle film.

GIFF-70 Festival Pass
650 kr. (normalpris 710 kr.)
Med et GIFF-70 Festival Pass kan du se alle festivalfilm til en særlig skarp pris.

GIFF-70 Todd-AO Festival Pass
1.050 kr. (normalpris 1.222 kr.)
Med et GIFF-70 Todd-AO Festival Pass får du alle festivalfilmvisninger til en særlig skarp pris samt yderligere både et 10-turs rabatkort til kaffe og kage samt 3 sodavand/popcorn-menuer oveni. 

Interstellar

Christopher Nolans storfilm Interstellar. Billede: Warner Bros.

 

“Alle tiders største lystspilsfarce” kan nu igen ses på ægte 70mm. Festivalen afsluttes med en vaskeægte klassiker, komedien The Great Race
(Alle tiders race). Billede: Warner Bros.

Verdens største filmformat

70 mm-formatet er det bedste analoge filmformat med en helt enestående autenticitet og dybde i billedet. Det er et must for alle filmentusiaster og helt unikt for publikum generelt at opleve film i 70mm.

Gentofte International Film Festival er planlagt til at løbe af stablen i foråret 2021 og byder på store filmoplevelser.

Festivalens film vejer i alt knap 1 ton, og inden festivalen er slut, vil der være løbet lidt over 31.000 meter film igennem den stolte Phillips DP-70 filmfremviser.

 

Mit Afrika

Out of Africa (Mit Afrika) med Meryl Streep og Robert Retford i hovedrollerne. Billede: UIP 

Joker

Den Oscar-vindende storfilm Joker.
Billede: Warner Bros.

Vil du kun se en af filmene på årets festival, kan du selvfølgelig også købe billetter til de enkelte forestillinger. 

Alle tiders race
Det Danske Filminstitut
Carlsberg