Pagten forpremiere med besøg af Bille August

Tidligere særarrangementer

Gentofte Kino inviterer til eksklusiv forpremiere på den nye storfilm om Karen Blixen med særligt besøg af Bille August

Fredag den 30. juli får vi særligt besøg af selveste Bille August, som står bag den nye storfilm om Karen Blixen. Vi ser filmen kl. 19.00 og efterfølgende er der Q&A med Bille August, som gør os klogere på arbejdet med filmen og med Karen Blixens særlige univers.

Pagten er et psykologisk spændingsdrama baseret på virkelige begivenheder. Det er den hjerteskærende historie om en mester og hendes lærling og om prisen for at følge sit hjerte.

Det er 17 år siden, Karen Blixen opgav eventyret i Afrika og vendte tilbage til Danmark til et liv i ruiner. Ødelagt af syfilis og knust over at have mistet sin farm og sit livs kærlighed begyndte hun her at genopfinde sig selv som en kunstnerisk superstjerne. Nu, i en alder af 62, er Karen Blixen verdensberømt, men lever også et liv i isolation – indtil hun møder den 29-årige digter Thorkild Bjørnvig. Sammen indgår de en pagt: Hun lover at gøre ham til en stor kunstner mod, at han skal adlyde hende ubetinget – uanset prisen…

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at se filmen før alle andre og samtidig møde mesterinstruktøren Bille August. 

Fredag den 30. juli kl. 19.00
Billetpris 100 kr.