Klassiske børnefilm: Bennys Badekar med besøg af Jannik Hastrup og Flemming Quist Møller

Kultur

Gensyn med klassikeren fra 1971 med særligt besøg og introduktion af filmens skabere, Jannik Hastrup og Flemming Quist Møller

Bennys Badekar er en af de mest ikoniske danske tegnefilm nogensinde. Filmen havde premiere i de danske biografer den 6. marts 1971, og det fejrer Gentoftegade Bibliotek og Gentofte Kino ved at vise filmen lørdag den 25. september.

Denne dag får vi særligt besøg af Jannik Hastrup og Flemming Quist Møller, som sammen skabte den ikoniske film. 

Bennys Badekar er en tegnefilm for både børn og voksne og handler om drengen Benny, der keder sig hjemme i den højhusbebyggelse, hvor forældrene ikke har tid til at snakke med ham. Han går ud og fanger en haletudse, som han tager med hjem i badeværelset.

Haletudsen er en fortryllet prins, og sammen med ham dykker Benny ned på bunden af badekarret, der bliver til det store ocean. Her oplever han en masse af de spændende og eventyrlige ting, han savner i sin hverdag.

Gentoftegade Bibliotek og Gentofte Kino har sammen skræddersyet et program med gode klassiske børnefilm med figurer og personer, som du også kender fra bøger og tegneserier. 

I Gentoftegade Bibliotek vil der i forbindelse med hver filmvisning være udstillinger, aktiviteter og konkurrencer, der læner sig op af filmenes univers. 

Billetprisen er 35 kr. 

Lørdag 25. september 2021 kl. 10.00