Blade Runner 2049 – med introduktion

Tidligere særarrangementer

Se eller gense Denis Villeneuves umulige opfølger Blade Runner 2049 på det store lærred i Gentofte Kino – med introduktion v/ Christian Monggaard. 

I forlængelse af filmvisningen af Ridley Scotts Blade Runner Final Cut viser vi Denis Villeneuves umulige opfølger, der er et helt lille mesterværk i sig selv. Filmkritiker Christian Monggaard vil introducere visningen. 

Det er Ryan Gosling, der træder ind i rollen som LAPD politiassistent K, der skal opklare en hemmelighed, der kan efterlade samfundet i akut kaos. Arbejdet sætter ham på sporet af Rick Deckard (Harrison Ford), som har været savnet de sidste 30 år. Ridley Scott er executive produsent på filmen, der overrasket langt de fleste skeptikere. Villeneuve har bevist sit værd som sci-fi-mester med Arrival og Dune, og Blade Runner 2049 er en vanvittig, vild og spektakulær filmoplevelse. 

Søndag den 2.april bliver en rigtig Blade Runner helaften! Vi viser også Blade Runner Final Cut samme aften, hvor du kan se begge film med introduktion. Der vil være en gratis popcorn ved køb af billet til begge visninger.

Det finder sted:

Søndag den 2. april 2023 kl. 19.45