CAFF & Gentofte Kino præsenterer: The Way of the Dragon

Tidligere særarrangementer

Glæd dig til at opleve Kung Fu-kongen Bruce Lee i sin største og sidste rolle her i Gentofte Kino.

“Colosseum i Rom blev til ruiner, da dragen slog til!” Sådan lød den fornøjelige slaglinje tilbage ved filmens oprindelige danske premiere og nu er der endelig biografgensyn med denne forrygende Kung Fu-film, der byder på den unikke kamp mellem Bruce Lee og Chuck Norris. Måske den mest mindeværdige kampscene nogensinde filmet?
Filmen er optaget on location og det var allersidste gang, der blev givet tilladelse til at filme indenfor Colosseums mure.

“The Way of the Dragon” er en klassisk Bruce Lee-film om Tang “Dragon” Lung, der skal hjælpe sin familie i Italien imod nogle brutale gangstere, som chikanerer dem. 

Hvad gangsterne ikke havde regnet med er, at Dragon er en ubesejret kampsportudøver, der ikke stopper, før hans familie er i sikkerhed.

“The Way of the Dragon”, der på dansk blev kendt som “Dragen slår til igen”, har Bruce Lee i både hovedrollen og instruktørstolen. Den legendariske martial arts-stjerne nåede inden sin død som 32-årig at slå igennem i adskillige Hong Kong-actionfilm, ligesom Hollywood-debuten “Enter the Dragon” blev en succes.

Bruce Lees nok mest kendte kampscene er dog fra “The Way of the Dragon”, hvor han udfordres af den amerikanske mester, Colt, spillet af ingen ringere end Chuck Norris.

Filmen vises med danske tekster – og i samarbejde med Copenhagen Asian Film Festival (CAFF).

 

Onsdag 1. juni kl. 20.00
Billetpris 95 kr.