Camino – med besøg af instruktør Birgitte Stærmose

Tidligere særarrangementer

Mød instruktør Birgitte Stærmose til denne særvisning af Camino i Gentofte Kino. 

 

Birgitte Stærmoses Camino er den perfekte opvarmning til sommerens vandreture. Vi får besøg af instruktøren, der vil introducere filmen i samtale med biografdirektøren fra scenen.

I Camino møder vi Regitze, som er i begyndelsen af 30’erne og i noget af en livskrise med hverken arbejde eller børn. Da hendes mor dør, vokser krisen yderligere: Regitze er blevet gravid, og samtidig kæmper hun med forholdet til sin egen far, som hun i en længere periode ikke har haft kontakt til. Forholdet mellem far og datter bliver for alvor sat på spidsen, da de opdager, at morens sidste ønske indebærer, at de to skal gå Caminoen sammen. Den ultimative vandretur! For at ære moren beslutter de sig for at snøre skoene og tage afsted, men de 260 kilometer fra Astorga til Compostela bliver ikke kun en fysisk prøvelse. Med sveden begynder års frustrationer at pible frem på de spanske landeveje..

Oplev den ultimative vandreturs glæder, sved og udfordringer i Gentofte Kino til denne særvisning af Camino – med svært fornemt besøg. Der følger en Kronenburg 1664 øl eller kildevand med i billetprisen

Billetpris: 125,-

Det finder sted:

Onsdag d. 31.maj 2023 kl. 20.00