Eksklusiv forpremiere: Tag min hånd

Tidligere særarrangementer

Gentofte Kino byder velkommen forpremiere på det danske komedie-drama, Tag min hånd, med særligt besøg af filmens hovedrolleindehavere Mille Dinesen og Ulrich Thomsen, samt instruktør, Lars Kaalund.

Tirsdag den 25. januar kan du glæde dig til en forpremiere ud over det sædvanlige: Vi får nemlig besøg af Mille Dinesen, Ulrich Thomsen, samt instruktør Lars Kaalund, som vil introducere filmen denne aften.

Om filmen: Maja bor sammen med sin mand og deres teenagesøn i et skønt hus, der snart får en flot og dyr tilbygning. Det kommer som et chok, da Claes efter en ”tænkepause” i Dubai fortæller, at han vil skilles, og at Maja bare lige kan logge på Borgerservice med Nem-id og vælge rubrikken ”straksskilsmisse”. Maja er i frit fald, men forsøger stædigt at genvinde styringen over sit liv. Samtidig med at hun kaster sig ud i at swipe på Tinder og tylle rosé, forelsker hun sig hovedkulds i den 20 år yngre studerende, Andreas. Men i sin genopdagelse af sig selv kommer Maja til at svigte sin søn Magnus, som er i gang med et klassisk
teenageoprør. Måske er tiden inde til at slippe kontrollen og finde ud af, hvem Maja egentlig ønsker at være?

Tirsdag 25. januar kl. 20.00
Billetpris 100 kr. inkl. introduktion.