ERNA I KRIG – Mød forfatter Erling Jepsen og instruktør Henrik Ruben Genz

Tidligere særarrangementer

Glæd dig til forpremieren på ERNA I KRIG med særligt besøg af forfatteren bag bogen, Erling Jepsen, og filmens instruktør Henrik Ruben Genz.

Denne historie om Erna, der drager i krig, har på mærkelig vis en forhistorie, der udspringer fra Åvej i Gram. Det var nemlig her Erling Jepsen og Henrik Ruben Genz voksede op, her de sloges som børn og herfra de tog ud for at besejre verden. Mange år senere mødtes de to atter som henholdsvis forfatter og filminstruktør og etablerede et samarbejde, som har resulteret i flere store filmoplevelser.

Nu er barndomsoplevelser og de fælles erindringer fra Gram og Sønderjylland samlet i filmen ERNA I KRIG. En historie om en kvinde, der ofrer sig selv og drager i krig, for at skåne og være i nærheden af sit eneste barn, den enfoldige Kalle.

I en samtale med journalist Lene Johansen, fortæller de to om dén Erna, som de begge har haft i tankerne. Om at overdrage sit litterære univers og se det omdannet til en dramatisk og spektakulær historie, der rører selv de mest hærdede biografgængere. En samtale, der rummer en god portion sønderjysk humor og fælles erindringer hjemme fra Åvej i Gram

Arrangementet begynder kl. 20.00, og filmen vises umiddelbart efter samtalen mellem forfatter Erling Jepsen og instruktør Henrik Ruben Genz.

Det finder sted:

Onsdag 21. oktober 20:00 // 100 kr.