Forpremiere: ALI & AVA

Tidligere særarrangementer

Glæd dig til forpremiere på det romantiske drama, Ali & Ava , som rummer både drama, humor, samt temaer om race og klasse i skildringen af kærlighedens op og nedture.

I samarbejde med Biografklub Danmark, byder Gentofte Kino velkommen til forpremiere på ‘Ali & Ava’ – og du kan godt glæde dig!

Om filmen:
Clio Barnards ’Ali & Ava’ er lidt som en årgangs-Loach: Et gribende, humørfyldt drama om folk, der er, som folk er som flest, dvs. noget helt for sig selv! Ali (Adeel Akhta) er en energisk musikfreak, der arbejder som vicevært og prøver at holde sin skilsmisse hemmelig for alle andre end de nærmeste. Ava (Claire Rushbrook) ernærer sig som underviser og holder ellers sammen på sin familie, der også tæller et nytilkommet barnebarn. De to mødes lidt tilfældigt, bliver venner – og snart også mere end det. Ikke mindst ført sammen af musikken – og kærligheden til samme. Race- og klasse spiller også med i en film, der med stor autenticitet og masser af smittende varme skildrer kærlighedens op- og nedture i den rustikke arbejderby Bradford.

 

Mandag den 25. juli kl. 20.00
Billetpris 55 kr.