Forpremiere Boss Baby 2 – Det blir i familien

Tidligere særarrangementer

Kom til forpremiere på den nye animationsfilm, Boss Baby 2 – Det blir i familien, i Gentofte Kino.

Tag familien med i biografen, når Gentofte Kino har forpremiere på Boss Baby 2 – Det blir i familien søndag den 10. oktober kl. 10.00.

Om filmen: Der var engang to brødre… Dengang, da fantasifulde Tim opdagede, at hans lillebror Ted i virkeligheden styrede verden fra det hemmelige Babycorp. Men det er længe siden. Brødrene er blevet voksne og er gledet fra hinanden.
Ted er en succesfuld – og meget rig – direktør for en investeringsfond, mens Tim er hjemmegående far med to dejlige børn. Syv-årige Tabitha er imidlertid vidunderligt opvakt og allerede indskrevet på eliteskolen Acorn Centeret.
Nå ja, og så nærmest tilbeder hun sin succesrige onkel Ted. Tim på sin side er bange for, at hun går glip af sin barndom.

Netop da afslører lillesøster Tina, at hun har overtaget kontakten til Babycorp, og hun indrullerer – med en babys overtrumfende jernvilje –
både sin far Tim og sin onkel Ted til en hemmelig mission for at afsløre den snedige plan som Acorn Centers stifter, Dr. Armstrong, har lagt for at overtage verdensherredømmet.
Til brødrenes store overraskelse inkluderer den hemmelige mission, at de skal gå i barndom igen. Bogstavelig talt!

Søndag den 10. oktober kl. 10.00
Billetpris 100 kr.