Forpremiere: De forbandede år 2 – mød Anders Refn

Tidligere særarrangementer

Gentofte Kino inviterer til eksklusiv forpremiere på DE FORBANDEDE ÅR 2, hvor vi får fint besøg af instruktør Anders Refn, som vil fortælle om filmen. 

Efter oplægget vil der være en pause, hvor vi serverer ægte københavnergrillpølser med brød, inden filmen går igang.
DE FORBANDEDE ÅR 2 er efterfølgeren til De forbandede år, som var en stor succes. Filmen er blevet set af ca. en million mennesker.

Hermed sættes punktum for Anders Refns store epos om 2. Verdenskrig og dens nådesløse greb om en dansk familie under besættelsen i årerne 1943-1945 – en periode der får skæbnesvangre konsekvenser for alle.

DE FORBANDEDE ÅR 2 byder på et gensyn med en lang række af skuespillerne fra første film, herunder Bodil Jørgensen, Jesper Christensen, Mads Reuther, Gustav Dyekjær Giese, Sara Viktoria Bjerregaard Christensen, Lue Dittmann Støvelbæk og Sylvester Byder i de bærende roller.

 

Om filmen:
Familien Skov er splittet. Aksel, der tilsluttede sig Modstandsbevægelsen, er gået under
jorden og fra at være en idealistisk amatør, udvikler han sig til at blive en hårdkogt partisan. Karl kæmper for sit livsværk på sværere og sværere betingelser, og da samlingsregeringen kollapser, er han pludselig uden politisk opbakning og må tage alle forbehold for at sikre en fremtid for familien – også på den anden side af krigen. Det sætter forholdet til Eva under pres. Hun har hele tiden har haft svært ved sin mands samarbejde med besættelsesmagten.
Den stigende modstand mod besættelsen og tyskernes øgede brutalitet får fatale følger for familien…

Det finder sted:

Tirsdag 19. april kl. 17:00