Forpremiere: Den grænseløse – med besøg

Tidligere særarrangementer

Kom til forpremiere på Den grænseløse med besøg i Gentofte Kino! 

Kom til forpremiere og oplev den nyeste film om Afdeling Q  i Gentofte Kino! Det er en nervepirrende thriller, som fører filmens hovedkarakterer ud i et grænsesøgende opgør med fortiden.Vi får besøg af manuskriptforfatter Jakob Weis, skuespiller Rasmus Bjerg og producent Mikael Rieks til en helt særlig introduktion inden filmen. 

I Den grænseløse involveres Afdeling Q, meget mod sin vilje, i en for længst lukket sag om et drab på en ung bornholmsk kvinde. Sagen, der officielt blev skrinlagt som en trafikulykke, har drevet Carl Mørcks gamle ven og politikollega i døden, og det bringer Carl, Rose og Assad til øen, hvor de ledes på sporet af en fordækt, soldyrkende kult , og hvor de konfronteres med deres egne mørke sider. 

Der er noget helt særligt over at opleve en film med introduktion af dem, der har arbejdet med filmen. Det giver både kontekst og indsigt, der tilføjer filmoplevelsen en ekstra dimension. Derfor glæder vi os til at byde velkommen til forpremiere med eksklusivt besøg i Gentofte Kino! Husk at sikre dig billetter – der er kun en enkelt visning med introduktion, og filmen får først ordinær premiere den 1. februar.  Det finder sted:

Onsdag d. 24. januar 2024 kl. 20.00