Forpremiere: Fuld af kærlighed med instruktør- og skuespillerbesøg

Tidligere særarrangementer

Kom til forpremiere på Fuld af kærlighed med besøg af instruktør Christina Rosendahl og stjerneskuddet Viilbjørk Malling Agger! 

Forpremieren på Fuld af kærlighed introduceres af instruktør Christina Rosendahl og skuespiller Viilbjørk Malling Agger i samtale fra scenen inden visningen.

På overfladen ligner de en helt almindelig dansk familie. Men efter en alvorlig ulykke i hjemmet bliver faren (Lars Ranthe) mødt med et ultimativt krav fra sin kone (Stine Stengade) og deres tre børn: Stop med at drikke og gå i behandling, ellers vil vi ikke se dig igen. Og pludselig står den bare 20-årige Sofia (det unge stjerneskud Viilbjørk Malling Agger) midt i en dyb livskrise, der ikke engang er hendes egen. Hun påtager sig ufrivilligt ansvaret for at holde sammen på sin familie, netop som hun ellers var på vej ud i et selvstændigt liv som ung voksen med veninder, kæreste og rejseplaner. For selvom hendes far vender ædru hjem efter 5 ugers afvænning som et sundere og mere taknemmeligt menneske, er han måske ikke længere så livlig og farverig, som da han drak. Det synes Sofias mor i hvert fald ikke. De mentale tømmermænd, som de begge to har sparet op over mange år, får nu deres forhold til at knage og brage – og igen er Sofia nødt til at være den voksne i familien. Men før Sofia kan hjælpe andre, må hun lære sine egne grænser at kende.

Instruktør Christina Rosendahl og Viilbjørk Malling Agger under indspilningen af Fuld af kærlighed. 

 

Torsdag d. 23. maj 2024 kl. 20.00