Forpremiere: Lykkelige omstændigheder

Tidligere særarrangementer

Oplev Anders W. Berthelsens instruktørdebut til forpremiere på “Lykkelige omstændigheder” i Gentofte Kino.

Vi byder velkommen til én af årets helt store romantiske danske komedier!

Om filmen:
Den danske romantiske komedie “Lykkelige omstændigheder” handler om søstrene Katrine og Karoline, der var tætte som børn, men som i dag kunne leve meget mere forskelligt.

Karoline lever i et forgældet forhold med den arbejdsløse DJ Ronny. Katrine har derimod det hele i sit forhold med den succesfulde bygmester Markus. Det vil sige alt undtagen børn.
Men da Karoline bliver gravid ved et uheld, udtænker Katrine en snedig plan, som kan løse alles problemer: Katrine betaler søsterens gæld og lidt til – og får til gengæld hendes kommende baby. Den aftale kan Karoline ikke sige nej til, og så skal alle detaljer på plads inden fødslen. Men intet går som planlagt…

“Lykkelige omstændigheder” er Anders W. Berthelsens første film som soloinstruktør. Han har dog tidligere været medinstruktør på “Ser du månen, Daniel” med Niels Arden Oplev.
Med instruktørdebuten på “Lykkelige omstændigheder” tager én af landets mest populære og succesfulde filmskuespillere gennem de seneste 25 år springet over på den anden side af kameraet. Siden gennembrudsrollen i Søren Kragh Jacobsens Mifunes sidste sang har Anders W. Berthelsen haft store roller i en perlerække af store danske film og tv-serier, fra “Italiensk for begyndere” og “Kongekabale” til “Drømmen” og Klassefesten-filmene, fra “Taxa” til “Krøniken” og “Forbrydelsen”, og senest både “Bamse” og “Alle for fire”.

Topnavne og stortalent foran kameraet.
Nordisk Film Production og Anders W. Berthelsen har sikret sig både topnavne og et ungt stortalent i de bærende roller. Som den overkontrollerende, ambitiøse og særdeles skruk storesøster Katrine ses Sofie Torp, der fik sit store gennembrud i Ser du månen, Daniel, og som tidligere på sommeren kunne ses i rollen som Rose i Marco Effekten.

Esben Smed spiller hendes succesfulde, fortravlede og distræte mand Markus. Han arbejdede også sammen med Anders W. Berthelsen på Ser du månen, Daniel, og året før fik han også en kolossal succes med titelrollen i Bille Augusts filmatisering af Lykke-Per.

Stortalentet Roberta Reichhardt, der er kendt fra Sjit Happens på TV 2 Zulu og Hvor ligger Løkken på DR1, spiller den kaosramte og impulsive lillesøster Karoline, der har det med at fare vild i det hele. Og hendes kæreste, DJ’en Ronny, der også har problemer med at blive voksen, spilles af
Joachim Fjelstrup, mens Martin Høgsted runder kvintetten af som Markus’ forretningspartner og ubehjælpsomme bror Steen, der forlades af sin kone og rammes af akut kærlighedssorg. I øvrige roller ses bl.a. Kristian Halken, Søren Malling og Christiane Gjellerup Koch.

 

Onsdag d. 5. oktober kl. 20.00
Billetpris 105 kr.