Forpremiere – Når befrielsen kommer m/ instruktør- og skuespillerbesøg

Tidligere særarrangementer

Kom til forpremiere på Når befrielsen kommer og mød filmens Oscar-vindende instruktør samt de to hovedroller i Gentofte Kino. 

Vi får fornemt besøg af instruktør Anders Walter samt hovedrolleindehavere Katrine Greis-Rosenthal og Pilou Asbæk, der vil deltage i samtale fra scenen efter filmen. Filmens gennemgående temaer er stadig højaktuelle den dag i dag.

En højskoleforstander (Pilou Asbæk) og hans kone (Katrine Greis-Rosenthal) bliver sat i et umuligt dilemma i den sidste tid af besættelsen, da de beordres til at huse over 500 tyske civile flygtninge. At hjælpe flygtningerne sikrer dem et stempel som landsforrædere, men ikke at hjælpe vil betyde den visse død for flygtningerne. Familien presses til det yderste, når Jacob og Lis skal træffe et valg, der vil ændre deres liv for altid…

Oplev denne gribende fortælling om næstekærlighed, mod og integritet. Filmens fortælling er inspireret af virkelige begivenheder fra et mørkt kapitel i danmarkshistorien: Håndteringen af de 250.000 civile tyske flygtninge, som kom til Danmark i foråret 1945.

Reserverede billetter skal afhentes senest to dage inden forestillingen. 

Det finder sted:

Mandag d. 14.august 2023 kl. 19.15