Forpremiere SPENCER

Tidligere særarrangementer

Gentofte Kino inviterer til forpremiere på den fantastiske film ’Spencer’, som handler om Lady Diana, der under en ferie med den royale familie i Forfolk, England, beslutter sig for at forlade prins Charles.

Om filmen:

Prinsesse Diana (Kristen Stewart) er på vej til endnu en juleferie med den royale familie på Sandringham Gods. Hun ved, at ægteskabet med Charles er ved at falde fra hinanden. Han ses ofte med Camilla Parker-Bowles, og Diana er tvunget til at spille den perfekte hustru. Hun er fanget i en umulig rolle og ønsker kun at beskytte sine sønner, Harry og William. Alle kender den stramme royale julerutine med store middage, fasanjagt og ligegyldig snak. Diana kender spillet. Men denne jul vil alting blive anderledes.

‘Spencer’ er fortællingen om, hvad der måske skete i de skæbnesvangre dage med en sensationel Kristen Stewart som Diana i de definerende dage af hendes ægteskab. Jonny Greenwood fra Radiohead står bag soundtracket, og filmen er instrueret af Pablo Larraín, som også har lavet ‘Jackie’.

Tirsdag den 14. december kl. 20.00
Billetpris 110 kr.  

Onsdag den 15. december kl. 20.00
Billetpris 110 kr.