Forpremiere: Til verdens ende – med besøg af Viggo Mortensen

Tidligere særarrangementer

Hollywood kommer til Gentofte Kino! Vi ruller den røde løber ud, når Viggo Mortensen kommer på besøg for at introducere sin nye film Til verdens ende. 

Der falder ægte stjernestøv over biografen mandag den 10. juni, hvor vi får besøg af Hollywood-legenden Viggo Mortensen. Han vil introducere Til verdens ende i samtale fra scenen inden filmen. Billetprisen inkluderer et glas champagne i aftenens særlige anledning! 

Et smukt og særdeles velspillet kærlighedsdrama instrueret af Viggo Mortensen, der selv spiller en af hovedrollerne. Historien udspiller sig i det vestlige USA i 1860’erne, hvor den egenrådige Vivienne indleder et forhold til den danske immigrant Holger Olsen (Viggo Mortensen). De rejser sammen til hans beskedne hjem i en lille flække i Nevada, hvor de starter et liv sammen. Men borgerkrigen skiller dem ad, og Vivienne må klare sig selv i deres nye hjemby, som kontrolleres af korrupte politikere og skrupelløse individer. Filmen er et portræt af en moderne og selvstændig kvinde, der er fast besluttet på at forsvare sig selv i en uforsonlig verden domineret af hensynsløse mænd. Vivienne spilles af den uforlignelige Vicky Krieps, der er kendt fra flere store internationale hits som Paul Thomas Andersons Phantom Thread og Marie Kreutzers Corsage. 

Det finder sted:

Mandag d. 10. juni 2024 kl. 20.00