Gallapremiere: HELD OG LYKKE, LEO GRANDE

Tidligere særarrangementer

Gentofte Kino inviterer til gallapremiere på “Held og lykke, Leo Grande”, med introduktion af Elisa Lykke og Isabella Hindkjær inden filmstart.

Gentofte Kino ruller i samarbejde med Femina den røde løber ud til en helt særlig aften med Emma Thompson på det store lærred og Elisa Lykke som vært, når vi holder premiere på “Held og lykke, Leo Grande”.
Oplev foredragsholder, forfatter og talent-manager, Elisa Lykke og Feminas chefredaktør, Isabella Hindkjær i samtale om en film, der sætter kropspositivisme og kvinders kærlighed til sig selv på dagsordenen.
I billetten er inkluderet en velkomstdrink, chokolade og en lækker goodiebag.

Om filmen:
Nancy Stokes (Emma Thompson) er pensioneret skolelærer og enke. Hun længes efter eventyr, menneskelig kontakt og at prøve at have sex med andre end sin afdøde mand. Nu hvor han er borte, har Nancy en plan. Hun vil selv opsøge eventyret i form af en sexarbejder ved navn Leo Grande (Daryl McCormack). I løbet af deres tre møder på et anonymt hotelværelse opstår et helt særligt rum mellem dem, og de går begge to forandret derfra.
Årets suverænt mest velspillede film og ikke mindst modigste præstation på det store lærred. Det er sagt og skrevet mange gange – Emma Thompson har aldrig været bedre. Denne præstation er ingen undtagelse. Hun overgår sig selv

 

Torsdag den 15. september kl. 19.30
Billetpris 145 kr. inkl. oplæg, velkomstdrink, chokolade og en lækker goodiebag.