GIFF-70: Ready Player One

Tidligere særarrangementer

Oplev Steven Spielbergs Ready Player One på ægte 70 mm. film i Gentofte Kino.

 

Vi viser Spielbergs eventyrlige sci-fi-film Ready Player One (2018) på ægte 70mm, som en del af GIFF70 – 2023. 
Gentofte Kino præsenterer Danmarks officielle filmfestival udelukkende med film i det legendariske 70 mm filmformat. Spielbergs film er baseret på Ernest Cline’s roman ved samme navn. Fortællingen er kun blevet mere aktuel, i en verden, der bliver gradvis mere virtuel.

Vi befinder os i år 2045, og folk søger tilflugt fra en dystopisk virkelighed i det virtuelle spil-univers OASIS, der er skabt af den geniale James Halliday. Efter Halllidays død bliver hans enorme formue efterladt til den første person, der finder  et digitalt, gyldent påskeæg, der ligger skjult et sted i OASIS. Det udløser en intens international æg-jagt. Den unge, forældreløse Wade og hans virtuelle alter-ego Parzival bliver trukket ind i det halsbrækkende spil, og finder nye venner på sin rejse gennem OASIS. En hypervisuel skildring af en moderne verden, der samtidig hylder populærkulturelle elementer fra de sidste mange tiårs udvikling af videospil, TV, tegneserier, anime og legetøj. 

For at beskrive de forskellige verdener har Spielberg filmet med digitale kamerarer og på 35mm film. Oplev 70mm Danmarkspremiere på “Ready Player One” på Gentofte Kino’s store lærred i 70mm og DATASAT multikanal stereo.

Det finder sted:

Lørdag 28. januar kl. 16:00