Jørgen Leth i Gentofte Kino

Tidligere særarrangementer

Jørgen Leth gæstede Gentofte Kino, da biografen afholdte forpremiere på multikunstnerens nye film, I Walk. Vi bød på et glas lækker rødvin, inden Jørgen Leth og filmproduceren introducerede filmen med interview på scenen. 

19. oktober 2020

Publikum kunne i Gentofte Kino opleve Jørgen Leths oplevelse af jordskælvet i Haiti, da biografen havde forpremiere på hans nye personlige dokumentarfilm, I Walk. Inden filmen fortalte Jørgen Leth om arbejdet med filmen, og han læste op af sin digtsamling, Det bliver ikke væk

Om filmen: “Livet er et mysterium, en form for labyrint eller gåde, der skal løses. Denne film er mit testamente – en rejse, hvorpå jeg vil lære at forstå mit liv, de beslutninger jeg har taget, og hvilke konsekvenser de har haft. Den er min søgen efter kærlighed og tilgivelse, som måske bliver forgæves.” Filmkunstner, sportsjournalist og digter Jørgen Leth overlevede et jordskælv i Haiti, men han har ikke været i stand til at gå ordentligt siden. Filmen er en personlig dokumentar om at håndtere alderdommen, når sulten efter livet endnu ikke er stillet.