Klassiske børnefilm: Far til fire i byen

Tidligere særarrangementer

Oplev den fantastiske familiefilm “Far til fire i byen”, hvor hele familien Far til fire er i Tivoli for at fejre den sidste feriedag.

Gentoftegade Bibliotek og Gentofte Kino har sammen skræddersyet et program med gode klassiske børnefilm med figurer og personer, som du også kender fra bøger og tegneserier.

Sommeren går på hæld – og hele familien Far til fire er i Tivoli for at fejre den sidste feriedag. I morgen begynder livets alvor og lille Pers første skoledag. Det er han ikke spor glad for, og da hele familien sover over sig, og Søs i forvirringen forstuver foden, bliver det onkel Anders, der må følge ham derhen.

Samtidig mister Far sin stilling efter 20 års tro tjeneste i firmaet, så børnene må lægge en plan for at redde familieøkonomien. Meeen! Det bliver jul igen i år for den lille familie, og Lille Per tager os alle med til julebal i nisseland.
Invitér hele familien med til denne danske juleklassiker.
 

Filmen er baseret på Kai Engholm og Olaf Hasts tegneserie fra 1948.

I Gentoftegade Bibliotek vil der i forbindelse med hver filmvisning være udstillinger, aktiviteter og konkurrencer, der læner sig op af filmenes univers. 

Billetprisen er 45 kr. 

Det finder sted:

Lørdag 10. december 2022 kl. 10.00