Klassiske børnefilm: Jungledyret Hugo

Tidligere særarrangementer

Oplev eventyrfilmen om verdens sjældneste dyr, jungledyret Hugo og hans venner. 

Se eller gense tegnefilmen om Hugo – et af verdens sjældneste og mest nuttede dyr. Han bor i junglen sammen med sine venner, aberne Zig og Zag, men efterstræbes af filmstjernen Izabella og hendes multimilliardær mand, Conrad. De vil gøre Hugo til stjerne i filmen “Skønheden og kæledyret”, og de to kidnapper Hugo fra hans trygge tilværelse i junglen. Hugo flygter og havner ved et uheld i en sæk bananer, der er på vej til København.

I storbyen er Hugo en ensom flygtning, som oplever mange farlige og spændende eventyr. Her møder han ræven Rita, der hjælper ham med at overleve i det uvante miljø. Men storbyen er ikke et sted for et jungledyr, og inden længe får Hugo voldsom hjemve.

Izabella og Conrad er hele tiden i hælene på ham, og han længes frygteligt efter junglen. Efter en dramatisk flugt gennem byens kloakker kommer han ombord på et skib, der sejler hjem igen til junglen og alle hans venner dér.

Gentoftegade Bibliotek og Gentofte Kino har sammen skræddersyet et program med gode klassiske børnefilm med figurer og personer, som du også kender fra bøger og tegneserier. 

I Gentoftegade Bibliotek vil der i forbindelse med hver filmvisning være udstillinger, aktiviteter og konkurrencer, der læner sig op af filmenes univers. 

Billetprisen er 35 kr. 

Det finder sted:

Lørdag 27. november 2021 kl. 10.00