Klassiske børnefilm: Mumitroldenes vinter

Tidligere særarrangementer

Tag hele familien med i biografen og se den hyggelige film ‘Mumitroldenes vinter’ i Gentofte Kino.

Gentoftegade Bibliotek og Gentofte Kino har sammen skræddersyet et program med gode klassiske børnefilm med figurer og personer, som du også kender fra bøger og tegneserier.
Vi skyder den nye sæson igang med ‘Mumitroldenes vinter’.

I Gentoftegade Bibliotek vil der, i forbindelse med filmen, være ekstra fokus på alle de fantastiske bøger i Mumiuniverset.

Vinteren er på vej, og mumitroldene gør klar til at gå i den sædvanlige lange vinterhi. Men i år gider Mumi ikke sove vinteren væk. Han er nemlig blevet nysgerrig efter at se, hvad der egentlig sker med Mumidalen, når vinteren kommer. Allermest er han dog spændt på at møde den mystiske gæst Julen, som – i bogstaveligste forstand – snart banker på det lille mumihus.

I ”Mumitroldenes vinter” sniger hyggen og julestemningen sig ind i den velkendte Mumidal. Filmen, som er baseret på forfatter Tove Janssons oprindelige Mumi-bøger, fortæller en finurlig historie om venskab og det første eventyrlige møde med sne, frost og julemagi.

 

I Gentoftegade Bibliotek vil der i forbindelse med hver filmvisning være udstillinger, aktiviteter og konkurrencer, der læner sig op af filmenes univers. 

Billetprisen er 45 kr. 

Det finder sted:

Søndag 16. januar 2022 kl. 10.00