Maestro – med musikalsk introduktion ved Kim Sjøgren

Tidligere særarrangementer

En af kun to visninger af den internationalt anmelderroste Maestro med musikalsk introduktion ved Kim Sjøgren. 

Bradley Cooper vender tilbage til det store lærred med en internationalt anmelderrost film om legenden Leonard Bernstein! Vi får fornemt besøg af den verdensberømte violinist Kim Sjøgren, der vil give en musikalsk introduktion til Bernstein fra scenen inden visningen. 

Maestro skildrer den intense og livslange kærlighedshistorie mellem komponisten, dirigenten og pianisten Leonard Bernstein (Bradley Cooper) og hans kone Felicia Montealegre Cohn Bernstein (en forrygende Carey Mulligan). Filmen er et kærlighedsbrev til romantikken, men også til kunsten og musikkens uudgrundelige kræfter. Et gribende og følelsesladet portræt af en legende, et par og en familie. 

Leonard Bernstein er særlig kendt for mange af sine verdensberømte indspilninger af klassiske værker af Mahler,  Brahms, Haydn, Schumann og Sibelius, men også for sit bidrag som komponist af Broadway-klassikeren West Side Story.

Maestro får kun to visninger på biograflærredet, og det er kun den ene af dem, der er med Sjøgrens musikalske selskab. Derfor kan det være en god ide at sikre sig billetter allerede nu til en af årets store musik- og filmoplevelser

Foto credit: kimsjogren.dk

Det finder sted:

Mandag d. 11. december 2023 kl. 19.30