Mester-komponisten John Williams

Tidligere særarrangementer

Violinist Kim Sjøgren havde taget sin smukke violin med i Gentofte Kino og introducerede den storslåede violinkoncert Across the Stars med den internationale superviolinist Anne-Sophie Mutter og mesterkomponisten John Williams. 

25. oktober 2020 

John Towner Williams er verdenskendt amerikansk komponist og musiker. Han er en af de mest anerkendte filmmusikskabere, og hans musik har været nomineret til 49 Oscars – en rekord, der kun er overgået af Walt Disney. John Williams dirigerer i koncertfilmen Across the Stars et splinternyt album med mange af hans elskede filmtemaer i fantastiske nye variationer, der er skrevet specielt til hans superstjerneviolinist og samarbejdspartner Anne-Sophie Mutter. Her fra München i koncerten Across the Stars med velkendte temaer fra store blockbusterfilm, herunder Star Wars og Harry Potter. Med i koncerten er også værker, der aldrig er hørt tidligere.

Gentofte Kino viste koncerten på det store lærred 25. oktober 2020 og havde fået fint besøg af Danmarks bedste violinist, Kim Sjøgren. Kim Sjøgren har selv tidligere spillet sammen med netop Anne-Sophie Mutter og kunne fortælle meget mere om hendes unikke talent og spillestil – og hvorfor hun er en international verdensstjerne.