Midt om natten – inkl. introdebat med Søren Pind og Jens Kramer Mikkelsen

Tidligere særarrangementer

Gentofte Kino inviterer til særvisning af Erik Ballings elskede ”Midt om natten”.

Inden filmen vil Søren Pind og Jens
Kramer Mikkelsen, samt forfatter og kulturjournalist Niels Frid Nielsen, fortælle om deres kamp om borgmestermagten og deres fælles kærlighed til København.  

Der er lagt op til lidt af et topmøde, når Søren Pind, Jens Kramer Mikkelsen den 11. maj kl. 19.30 mødes i Gentofte Kino med forfatteren og kulturjournalisten Niels Frid-Nielsen til en samtale om deres fælles kærlighed til København.

Søren Pind (V) var borgmester for bygge- og teknik i København fra 1998 til 2006 og kæmpede i perioden med Jens Kramer Mikkelsen (S) om magten i København. Kramer var fra 1989 til 2004 den længst siddende overborgmester i København.

I Niels Frid-Nielsens kritikerroste “Jeg er københavner” fortæller han om Pind og Kramers fælles kærlighed til København. Om deres rivalisering, men ikke mindst om deres samarbejde i det politiske maskinrum.

Inden vi viser Erik Ballings “Midt om natten” (1984), får Pind og Kramer lov til at svare på, om de har fjernet sjælen fra det gode, gamle København, Balling hylder i den snart klassiske slumstormer-film med Erik Clausen og Kim Larsen i to af hovedrollerne. 

Vi serverer et glas vin inden vi går i salen.


Det finder sted:

Onsdag 11. maj 19:30