Mød Buster Oregon Mortensen og Joey Moe

Nyhed

Hele Danmarks Buster er tilbage i biografen – mød børneskuespillerne fra filmen og sanger Joey Moe, som står bag titelsangen til den nye film    

Lørdag den 19. juni 2021 inviterer Gentofte Kino til eksklusiv visning af den nye film om Buster Oregon Mortensen, som de fleste kender fra Bjarne Reuters ikoniske børnebog, Busters Verden, fra 1979.

Busters magiske verden får nyt liv i Martin Miehe-Renards filmatisering, og lørdag den 19. juni kan I møde børneskuespillerne Manfred Weber Cortzen og Kerstin Jannerup Gjesing, som spiller Buster og hans søster Ingeborg i filmen.

Inden filmen vil der være mulighed for at få en signeret miniplakat, så alle børn kan få en plakat med hjem.

Køb billet her. 

Titelsangen til den nye film – Hey Buster – er skabt af sanger og musiker Joey Moe, og musikvideoen er optaget lige her i Gentofte Kino. Derfor er det en kæmpe fornøjelse igen at byde Joey Moe velkommen i Gentofte Kino lørdag den 19. juni kl. 16.00

Om filmen:
Buster er en opfindsom 11-årig dreng, som mere end noget andet elsker at trylle og at være sammen med sin familie – især søsteren Ingeborg. Sammen med sin gamle ven Hr. Larsen, øver Buster sig på at vinde sommerens talentkonkurrence, men klassens populære dreng gør alt, hvad han kan for at forpurre tryllenummeret, og samtidig stille Buster i dårligt lys overfor den nye søde pige i Brønshøj. Men Buster skal nok finde på en løsning. For Buster Oregon Mortensen giver aldrig op!

 

Lørdag 19. juni 2021 kl. 16.00

Billetpris: 100 kr. inkl. signeret miniplakat